Lounaslista viikko 4

Ma 21.1.             

  • Parsakaalikeitto (L,G)
  • Kebabpaistos (L,G)
  • Kolmen pippurin broileri (L,G)

Ti 22.1.                

  • Makkarakeitto (L,G,M)
  • Merimiespihvi (L,G,M)
  • Uunilohi (L,G)

Ke 23.1.

  • Kaali-jauhelihakeitto (L,G,M)
  • Janssoninkiusaus (L,G)
  • Punasipulikassler (L,G)

To 24.1.

  • Hernekeitto/Kasvishernekeitto (L,G,M)
  • Savustajan kinkkukiusaus (L,G)
  • Hedelmäinen broileripata (L,G)

Pe 25.1.

  • Härkiskeitto (L,G)
  • Chili con carne (L,G,M)
  • Gratinoitu uunikala (L,G)

La 26.1.

  • Juuressosekeitto (L,G)
  • Rosmariinipossu (L,G)
  • Tilli-katkarapukala (L)

 

Kasvisruokaa tarjolla päivittäin.
Erityisruokavaliot
– kysy lisätiedot ravintolahenkilökunnalta!

Keittolounaan ja lounaspöydän hintaan sisältyvät: Runsas salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi

Lounasaika:
ma-pe klo 10.30-15
la klo 11-15
su klo 11.30-15.30

Hinnat:
Lounas noutopöydästä ma-la 10,90 €, su 15,50 €
Keittolounas ma-la 8,90 €, su 12,50 €
Salaattipöytä ma-la 8,00 € su 10,80 €
Lapset 1-5 v. 1€/ikävuosi
Lapset 6-12 v. 6,90 €
Nuoret 13-16 v. 8,50 €

Lounaspassillamme 11. arkilounas veloituksetta