Lounaslista viikko 8

Ma 20.2.

  • Broilerikeitto (L,G)
  • Porsaanfilee, salsakastike (L,G)
  • Uunimuikut (L,G)

Ti 21.2.

  • Pinaattikeitto (L,G)
  • Aurabroilerikiusaus (L,G)
  • Pippurihärkä (L,G)

Ke 22.2.

  • Juureskeitto (L,G,M)
  • Palapaisti (L,G)
  • Kaalilaatikko (L,G,M)

To 23.2.

  • Itämainen kasviskeitto (L,G,M)
  • Lohimureke (L,G)
  • Metsästäjänpihvi (L,G)

Pe 24.2.

  • Katkarapukeitto (L,G)
  • Pestobroileri (L,G)
  • Kebabkiusaus (L,G)

La 25.2.

  • Sipulikeitto (L,G)
  • Talon lihapata (L,G)
  • Päivän kalasaalis (L,G)

Erityisruokavaliot – kysy lisätiedot ravintolahenkilökunnalta!

Keittolounaan ja lounaspöydän hintaan sisältyvät: Runsas salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi

Lounasaika:
ma-pe klo 10.30-15
la klo 11-15
su klo 11.30-15.30

Hinnat:
Lounas noutopöydästä ma-la 10,90 €, su 14,90 €
Keittolounas ma-la 8,90 €, su 11,50 €
Salaattipöytä ma-la 8,00 € su 10,80 €
Lapset 1-5 v. 1€/ikävuosi
Lapset 6-12 v. 6,90 €
Nuoret 13-16 v. 8,50 €

Lounaspassillamme 11. arkilounas veloituksetta