Nuppulan Joulutähtihuoneesta muhkeat tähdet

Viherlandian Nuppulan kasvihuoneessa on tänä syksynäkin viljelty taas tuhansia upeita kotimaisia joulutähtiä.
Jo heinä-elokuun vaihteesta alkaen puutarhurimme ovat viljelleet upeita Nuppulan tähtiä… Lue lisää. Tule sinäkin paikanpäälle ihastelemaan joulutähtien väriloistoa ja valitsemaan omat tähtesi kotiisi tai vaikkapa tuliaisiksi ystävillesi suoraan niiden viljelypaikalta.

Viherlandiassa viljeltyjä Nuppulan joulutähtiä on saatavana useita eri värejä. Perinteinen punainen sekä aina niin suosittu valkoinen ovat saaneet rinnalleen tähtituotteita vaaleanpunaisen sävyistä hauskoihin kirjavalehtisiin joulutähtiin. Tänä vuonna  valikoimassamme uusina ovat Christmas Beauty Cinnamon (kaunis lohenpunainen monilatvainen joulutähti), Christmas Beauty Marble (hehkuva kaksivärinen uutuus monilatvaisena) sekä Merry White (valkoinen 1-latvainen joulutähti).

Viljelemme tänä vuonna joulutähteä myös leikkokukkaosastomme sidontamateriaaliksi! Joulutähti on kaunis ja näyttävä sekä kestävä myös leikkokukkana. Tule tutustumaan näihin kauniisiin Nuppulan joulutähtikimppuihin leikkokukkaosastollemme!

Joulutähtihuone löytyy Vihermyymälän takaosasta ja on avoinna myymälämme aukioloaikojen mukaan.

Hoida joulutähteäsi oikein

Helppohoitoisen joulutähden kukinta kestää pitkään ja oikein hoidettuna siitä on iloa pitkälle yli joulun. Varmista, että joulutähti on kunnolla paketoitu ennen kuin kuljetat sen kaupasta kotiin. Anna joulutähtipaketin olla avaamattomana huoneenlämmössä ennen avaamista. Ethän myöskään jätä kukkapaketteja autoon odottamaan kovilla pakkasilla! Sijoita joulutähti vedottomaan lämpimään paikkaan. Kastele säännöllisesti, mutta anna mullan pinnan kuivahtaa kasteluiden välillä. Kaada ylimääräinen vesi pois aluslautaselta. Joulukukkien hoito-ohjeita

Tervetuloa valitsemaan omat tähtesi.  Meiltä saat kaikki kukat huolellisesti paketoituna mukaasi!

Merry White

Merry White 1-latvainen (uutuus)

Christmas Beauty Cinnamon

Christmas Beauty Cinnamon monilatvainen (uutuus)

Christmas Beauty Marble

Christmas Beauty Marble monilatvainen (uutuus)