Viherlandian Nuppulassa viljellään leikkoruusuja, joulutähtiä, kesäkukkia, perennoja ja vihannesten taimia sesongin mukaan.

Nuppulan viljelytuotteet ovat ekologisia ja kasvuolosuhteistaan johtuen erityisen kestäviä; tuotteet saadaan myyntiin juuri oikeaan aikaan, kun kuljetuksiin tai tukkutoimintaan ei kulu turhaa aikaa. Kasvit eivät myöskään kärsi kuljetuksen aiheuttamista rasitteista, suoraan kasvupaikalta ostettaessa niiden ensimmäinen matka on vasta edessä.

Nuppulan ruusut

Nuppulan Ruusuhuoneessa viljellään noin 17 erilaista ruusulajiketta ympäri vuoden. Joka päivä poimitaan lähes 1000 kaunista ruusuyksilöä myytäväksi. Nuppulan ruusut ovat tunnetuin Nuppulan tuotteista. Ne ovatkin yksi peruspilari Viherlandian leikkokukkasidonnassa. Nuppulan ruusuja myydään vain Viherlandiassa. Lue lisää…

Nuppulan Kesäkukkamaan tuoretta satoa

Kesäaikaan Nuppulan kasvihuoneilta löytyy mm. Viherlandiassa viljeltyjä kesäkukka-amppeleita, orvokkeja, erilaisia kesäkukkia, perennoja ja vihannesten taimia. Kesäkukkamaa avataan asiakkaille toukokuun alkupuolella ja ensimmäisenä myyntiin pääsevät ihanat ja karaistuneet Nuppulan orvokit. Neljä kasvihuonetta on täynnä kukkaloistoa ja ihanaa kukkasten tuoksua aina juhannukseen asti. Helmi-maaliskuussa, pakkasen vielä paukkuessa, alkaa Viherlandiassa jo kevät. Ruukkunuppulassa alkavat nimittäin kasvien pienet taimet puskea itseään ylös kohti lisääntyvää valoa. Kasvun kihinä täyttää pian kasvihuoneen. Mullan tuoksua ja kasvun ihmettä kannattaaa tulla ihastelemaan kevään aikana.

Millainen on Sinun tähtesi?

Heinä-elokuussa ruukkunuppulassa alkaa näkymään jo uusi kasvun ihme, kun tuhannet pienet joulutähden taimet aloittavat kasvunsa. Joulutähtien viljely on erittäin vaativaa pimenevän vuodenajan takia, mutta sopivan valaistuksen, lannoituksen ja ammattitaitoisen hoidon avulla saamme joka joulu myyntiin upean kukkamerellisen Viherlandiassa viljeltyjä joulutähtiä. Millainen on Sinun tähtesi? Kirjava puna-valkoinen, suuri, pieni, valkoinen, perinteinen punainen, monilatvainen, vai joku muu? Viljelemme useita erilaisia joulutähtiä, jokaiselle löytyy oma suosikki.
Lue lisää joulutähtien viljelystä

Tuotekehityksellä ekologisempaan suuntaan

Nuppulan ruusut on kehitetty yhteistyössä MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) kanssa. Nuppulan tuotanto kehittyy vahvan kokemuksen, puutarha-alan huipputekniikan ja tuotekehityksen avulla entistäkin ekologisempaan suuntaan. Haluamme tarjota asiakkaille kaunista ja kestävää lähituotantoa.