Helppohoitoiset ja laadukkaat silkkikasvit sopivat niin allergiakotiin kuin lisukkeeksi tavallisten viherkasvienkin joukkoon. Silkkisiivestä löydät myös ihastuttavia kodin sisustustuotteita itselle tai lahjaksi.

Silkkisiivestä löydät ihania ja laadukkaita silkkipuita, -istutuksia, -amppeleita, -leikkoja ja -ruukkukukkia. Silkkikukat ovat vaivattomia hoidettavia, mutta aina yhtä kauniita. Meiltä löytyy silkkikasveja sekä perinteiseen tyyliin että trendien mukaisissa väreissä ja ruukuissa.

Silkkikasveissa on eroja, olemmekin Viherlandiassa valineet laadukkaita ja aidonnäköisiä silkkituotteita valikoimaamme, haluamme myydä kestäviä ja kauniita tuotteita myös silkkikasvien osalta.

Korituotteet ovat Silkkisiiven toinen päätuoteryhmä. Meiltä löytyy koreja jokaiseen makuun ja käyttötarpeeseen. Korivalikoima kattaa niin istutus- kuin sisustuskoritkin.

Silkkisiiven sisustustuotevalikoimasta löydät mm. kynttilöitä, lyhtyjä, sisustusnalleja ja -enkeleitä, tuoksusaippuoita ja paljon muita ihania sisustustuotteita.

Silkkisiipi p. 010 617 1931

Tervetuloa Silkkisiipeen!