Search

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Viikko
48

Ravintola Eeden

Tervetuloa nauttimaan herkullista ruokaa joka päivä.

Piipahda ostosten lomassa Viherlandian ravintolassa nauttimassa maistuvaa ruokaa, kahvittelemassa tai vaikkapa rennosti lasillisella. Toisessa kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upea näköala alakerran kukkatoreille.

 

Katso viikon lounaslista

Tee puutarhaostokset helposti netissä!
Astu verkkokauppaan

Viherlandia saa kotisi ja pihasi hymyilemään!

Viherlandia on 37-vuotias puutarhakeskus ja puutarha-alan asiantuntijatalo Jyväskylässä, jossa teet monipuolisia viherostoksia kotiin, pihaan ja puutarhaan. Meiltä saat myös puutarha-ammattilaisten vinkkit ja ideat mukaasi sekä perinteiset kukkakaupan palvelut ympäri vuoden.

Viherlandia on enemmän kuin ostospaikka; suositussa matkakohteessa käy noin 400 000 asiakasta vuosittain kokemassa elämyksiä. Tule yksin, ystävien kera tai koko perheen kanssa! Ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja Kahvila-Ravintola Eedenissä nautit herkullista ruokaa joka päivä.

Yleinen

Vihertorin joulumarkkinat la 3.12.

Tervetuloa Viherlandian joulumarkkinoille 3.12.2022! Paikalla vierailee myös Joulupukki Visa-poronsa kanssa. Käy tutustumassa ennakkoon paikalle tuleviin torimyyjiin!

Yleinen

Viherlandian kuusimetsä

Viherlandian kuusimetsässä koko perhe voi nauttia aidosta kuusimetsän tunnelmasta! Valitse mieleisesi joulukuusi valikoimastamme. Säilytämme kuusesi lumettomana ja jäättömänä jouluun asti.

Yleinen

Meillä viljellyt joulutähdet

Nuppulan joulutähtihuoneessa sinua odottaa upean värikäs kukkameri.

Viherlandia 2022 | Design Rotia | Koodi Preoni Oy