« takaisin blogiin

Joulu syntyy pienistä asioista

Joulun tunne on aikuisilla joskus hakusessa ja voi hukkua arjen tai työkiireiden sekaan. Joulua voi koristella vähitellen joulukuun aikana, kaikkea ei tarvitse rakentaa kerralla. Pienillä teoilla, itse tehden ja puuhastellen joulun tunnelma voi saapua kuin huomaamatta.

 

Ihan tavallisten viherkasvien ja joulukukkien ympärille voi tunnelmaa loihtia erilaisilla jouluvaloilla ja kynttilöillä. Yhdistelemällä havuja, leikkokukkia, kanelitankoja, kynttilöitä tai led-valoja saa kasvien ympärille aivan uudenlaista säihkettä.

Laittaisitko tänä vuonna hyasintit roikkumaankin kranssista tai katosta? Hyasintit, kuten eivät ritarinkukatkaan, kaipaa vettä tai multaa juurelleen, joten virittele rohkeasti hyasintteja uusiin paikkoihin. Voit kääriä sipulin ympärille vaikkapa sammalta, jos pelkkä sipuli ei miellytä esteettistä silmääsi. Sammal sitoo lisäksi kosteutta sipulin ympärille. Kun kukinta alkaa, voit suihkutella kasvia vedellä, jotta kukinta kestäisi hieman kauemmin.

Joulutähdet ovat sisustuksen ilopillereitä värikkäine lehtineen. Lue lisää Nuppulan joulutähdistä. Yllättävä tuliainen ystävälle kimpun sijasta voikin olla Nuppulan leikkojoulutähti.

Viherlandian Askartele itse -osastolta löydät valtavan määrän tarvikkeita joulun kukka-askarteluihin. Erilaiset koristeet kruunaavat jouluiset kranssit ja istutukset.

Kauniita joulukoristeita ja -valoja löytyy monipuolinen valikoima Vihermyymälän takaosasta. Jouluiset silkkikasvit tuoksuherkille löytyvät aivan Nuppulan joulutähtihuoneen edestä. Pienikin koriste voi virittää mielen jouluiseen tunnelmaan.

Nuppulan persoonalliset jouluistutukset ja muut kauniit valmisistutukset kestävät oikein hoidettuina jouluun saakka. Mm. joulutähdet, havut, atsaleat, jouluruusut ja mähkät ovat pitkäkestoisia kasveja.

Mukavaa joulukuuta ja joulun odotusta <3.

Share
Tämän artikkelin aihe on . Aseta kirjanmerkki kestolinkki.Kommentit ja paluuviitteet ovat poissa käytöstä.

Jaa tämä sivu:

Share

« takaisin blogiin

Teemat
29.07.2015

Varpun ruusupuu