Lounaslista viikko 4

Ma 20.1.

  • Lohikeitto (L,G,)
  • Pippurihärkä (L,G)
  • Pinaattiletut (L)                                                          

Ti 21.1.                          

  • Kasvisminestrone (L,G)
  • Sinappipossu (L,G)                     
  • Broilerikiusaus/Kasviskiusaus (L,G)

Ke 22.1.                      

  • Makkarakeitto (L,G,M)  
  • Tex Mex-kala (L,G)
  • Palapaisti (L,G) 
  • Juures-tofupata (L,G,M)                                         

To 23.1.                      

  • Hernekeitto/Kasvishernekeitto (L,G,M)
  • Italianpata/Kasvis-mifupata (L)
  • Kampelaleike (L)                                  

Pe 24.1.                       

  • Pinaattikeitto (L,G)
  • Cajun-maustetut broilerinkoivat (L,G,M)
  • Lihapyörykät, kermakastike (L,G)
  • Kasvispyörykät (L,G)                                                               

La 25.1.                         

  • Bataattisosekeitto (L,G)
  • Silakkapihvit, tillikastike (L)
  • Karjalanapaisti (L,G,M)
  • Kasvisgratiini (L,G)

Kasvisruokaa tarjolla päivittäin.
Erityisruokavaliot
– kysy lisätiedot ravintolahenkilökunnalta!
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi.

Keittolounaan ja lounaspöydän hintaan sisältyvät: Runsas salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi

Lounasaika:
ma-pe klo 10.30-15
la klo 11-15
su klo 11.30-15.30

Hinnat:
Lounas noutopöydästä ma-la 10,90 €, su 15,50 €
Keittolounas ma-la 8,90 €, su 12,50 €
Salaattipöytä ma-la 8,00 € su 10,80 €
Lapset 1-5 v. 1€/ikävuosi
Lapset 6-12 v. 6,90 €
Nuoret 13-16 v. 8,50 €

Lounaspassillamme 11. arkilounas veloituksetta