Lounaslista viikko 8

Ma 18.2.             

  • Kermainen tomaattikeitto (L,G)
  • Possun kassler, bbq-kastike (L,G,M)
  • Kalastajan päivän saalis (-)

Ti 19.2.                

  • Pinaattikeitto (L,G)
  • Liha-juurespata (L,G,M)
  • Broileripasta (L)

Ke 20.2.

  • Makkarakeitto (L,G,M)
  • Lohilaatikko (L,G)
  • Lihapyörykät, muusi (L,G)

To 21.2.

  • Hernekeitto/kasvishernekeitto (L,G,M)
  • Punasipulihärkä (L,G)
  • Kasvispihvit, remoulade (L,G)

Pe 22.2.

  • Itämainen kasviskeitto (L,G,M)
  • Hedelmäinen possupata (L,G)
  • Uuninakit (L,G,M)

La 23.2.

  • Juuressosekeitto (L,G)
  • Tomaatti-basilikakala (L,G)
  • Rosèpippurihärkä (L,G)

Kasvisruokaa tarjolla päivittäin.
Erityisruokavaliot – kysy lisätiedot henkilökunnalta.

Keittolounaan ja lounaspöydän hintaan sisältyvät: Runsas salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi

Lounasaika:
ma-pe klo 10.30-15
la klo 11-15
su klo 11:30-15:30

Hinnat:
Lounas noutopöydästä ma-la 10,90 €, su 15,50 €
Keittolounas ma-la 8,90 €, su 12,50 €
Salaattipöytä ma-la 8,00 € su 10,80 €
Lapset 1-5 v. 1€/ikävuosi
Lapset 6-12 v. 6,90 €
Nuoret 13-16 v. 8,50 €

Lounaspassillamme 11. arkilounas veloituksetta