Nuppulan Joulutähtihuoneesta muhkeat tähdet

Viherlandian Nuppulan kasvihuoneessa on tänä syksynäkin viljelty taas tuhansia upeita kotimaisia joulutähtiä.
Jo heinä-elokuun vaihteesta alkaen puutarhurimme ovat viljelleet upeita Nuppulan tähtiä… Lue lisää. Tule sinäkin paikanpäälle ihastelemaan joulutähtien väriloistoa ja valitsemaan omat tähtesi kotiisi tai vaikkapa tuliaisiksi ystävillesi suoraan niiden viljelypaikalta.

Viherlandiassa viljeltyjä Nuppulan joulutähtiä on saatavana useita eri värejä. Perinteinen punainen sekä aina niin suosittu valkoinen ovat saaneet rinnalleen tähtituotteita vaaleanpunaisen sävyistä hauskoihin kirjavalehtisiin joulutähtiin. Tänä vuonna  valikoimassamme uusina ovat Christmas Glory (upea valkoinen 1-latvainan joulutähti) ja Christmas Sensation (kaunis 1-latvainen punainen joulutähti)

Viljelemme tänäkin vuonna joulutähteä myös leikkokukkana. Joulutähti on kestävä sekä kaunis ja näyttävä leikkokukkana yksin tai floristin sitomissa kimpuissa. Leikkojoulutähteä on jo myynnissä valkoisena ja punaisen tähden saamme myyntiin sitten joulukuun puolella.

Joulutähtihuone (Nuppula 2-huone) löytyy Vihermyymälän takaosasta ja on nyt avoinna myymälämme aukioloaikojen mukaan.

Hoida joulutähteäsi oikein

Helppohoitoisen joulutähden kukinta kestää pitkään ja oikein hoidettuna siitä on iloa pitkälle yli joulun. Varmista, että joulutähti on kunnolla paketoitu ennen kuin kuljetat sen kaupasta kotiin. Anna joulutähtipaketin olla avaamattomana huoneenlämmössä ennen avaamista. Ethän myöskään jätä kukkapaketteja autoon odottamaan kovilla pakkasilla! Sijoita joulutähti vedottomaan lämpimään paikkaan. Kastele säännöllisesti, mutta anna mullan pinnan kuivahtaa kasteluiden välillä. Kaada ylimääräinen vesi pois aluslautaselta. Joulukukkien hoito-ohjeita

Tervetuloa valitsemaan omat tähtesi.  Meiltä saat kaikki kukat huolellisesti, sään mukaisesti paketoituna mukaasi!