Viherlandia työllistää noin 30 vakituista puutarha- ja ravintola-alan ammattilaista. Sesonkipainoitteisissa puutarha-alan työtehtävissä Viherlandia on iloinen poikkeus, sillä voimme työllistää puutarhureita läpi vuoden. Kesäsesongin ajaksi henkilökuntamäärämme tuplaantuu.

Ammattitaitoinen henkilökunta on voimavaramme. Viherlandian koulutetut puutarhurit, hortonomit, floristit ja ravintolahenkilökunta takaavat asiakkaalle ammattiataitoisen ja laadukkaan palvelun. Puutarha-alan ammattitaito on meille todella tärkeää, kehitämmekin osaamistamme jatkuvasti niin asiakaspalvelun kuin puutarha-alan saralla.

Teemme yhteistyötä puutarha- ja ravintola-alan oppilaitosten kanssa, olemmekin suosittu harjoittelupaikka opiskelijoiden keskuudessa.

Töihin Viherlandiaan?

Avoimia työhakemuksia voi jättää jatkuvasti lähettämällä hakemuksen ja cv:n osoitteeseen rekry(at)viherlandia.fi.

TET-harjoittelut ja työssäoppijat

Peruskoulujen tet-jaksolle hakevat voivat olla yhteydessä toimitusjohtajaan erja.pirnes(at)viherlandia.fi tai kahvila-ravintola Eedenin esimieheen eija.nurmi(at)viherlandia.fi.

Otamme mielellämme myös ammatillisen oppilaitosten työssäopijoita koulutusjaksoille aina mahdollisuuksien mukaan eri osastoille. Puutarha- ja kaupan alan opiskelelijat; ota yhteys toimitusjohtajaan erja.pirnes(at)viherlandia. fi ja ravintola-alan opiskelijat kahvila-ravintola Eedenin esimieheen eija.nurmi(at)viherlandia.fi. Kannattaa olla yhteydessä ajoissa, koska harjoittulupaikkojen määrä on rajallinen.