Nuppulan ruusut ovat Viherlandian oman tuotannon laadukkaita, puhtaita ja ennen kaikkea kestäviä kotimaisia leikkoruusuja. Viljelemme leikkoruusuja ympärivuoden ja tällä hetkellä tuotannossamme on 20 erilaista ruusulajiketta. Nuppulan ruusuja myydään vain Viherlandiassa.

Ruusulajikkeitamme:

Nuppulan ruusuhuone
Nuppulan ruusuhuone valmistui joulukuussa 2002 Vihermyymälän takaosaan. Nuppulan ruusuja olemme keränneet viidentoista vuoden aikana jo yli 4 miljoonaa kappaletta! Tavoitteenamme on ollut alusta alkaen viljellä leikkoruusuja, joilla on lyhyt reitti asiakkaiden koteihin ja jotka myös hyvän maljakkokestävyytensä vuoksi ilahduttavat asiakkaita kauan.

Halusimme myös järjestää asiakkaille mahdollisuuden itse seurata ruusujen kehitystä puhkeavista versoista keruuvalmiisiin kukkiin asti. Elämää ja kasvua ruusuhuoneessa voi seurata suurien ikkunoiden läpi Vihermyymälän puolelta. Lähempää ruusuja pääsee ihailemaan leikkokukkaosaston kukkakylmiössä, josta voi itse valita haluamansa ruusukimpun. Floristeiltamme voi myös tilata omien toiveiden mukaisen sidontatyön.

 Tiesitkö muuten, että Suomessa kotimaisia leikkoruusuja viljellään vain kahdella puutarhalla – toinen niistä on Viherlandian Nuppulan kasvihuone!

Edistä ruusujen maljakkokestävyyttä

Lue Nuppulan ruusujen viljelystä

Tutustu blogissa ruusuhuoneen arkeen