Yhteystiedot
Ota yhteyttä tai tule käymään
Tältä sivulta löydä kaikki Viherlandian yhteystiedot sekä puhelinnumerot. Mikäli asiasi liittyy jonkin osastomme toimintaan, voit olla yhteydessä suoraan kyseiseen osastoon. Jos haluat lähettää sähköpostia jollekin tietylle henkilöstöön kuuluvalle henkilölle, niin sähköpostiosoitteemme kirjoitetaan muotoon etunimi.sukunimi(at)viherlandia.fi
Viherlandian osoite
Kammintie 6
40520 Jyväskylä
viherlandia(at)viherlandia.fi
p. 010 617 1900
Ajo-ohjeet Viherlandiaan
Viherlandia sijaitsee Jyväskylässä, Väinölän kaupunginosassa. Täältä löydät tarkemmat ajo-ohjeet.
Yhteystiedot osastokohtaisesti
Voit olla yhteydessä tietyyn osastoon. Soitettaessa kiinteän verkon liittymästä puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min. Matkaviestinverkon liittymästä soitettessa puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min.
Vihermyymälä
Viher- ja ruukkukasvit, ruukut: 010 617 1930
Silkkikasvit, sisustus- ja lahjatavarat: 010 617 1931
Leikkokukat, sidontapalvelu 010 617 1942
Siemenet, sipulit: 010 617 1933
Vihersisustukset: 010 617 1930
Viher- ja silkkikasvien vuokraus: 010 617 1907
Taimimyymälä
010 617 1950
taimi(at)viherlandia.fi
Kutsu Puutarhuri-palvelu
010 617 1907
kutsupuutarhuri(at)viherlandia.fi
Kahvila-Ravintola Eeden
010 617 1920
eeden(at)viherlandia.fi
Ravintolavastaava:
Tuulia Leppänen p. 010 617 1923
tuulia.leppanen(at)viherlandia.fi
Kivimaa
010 617 1960
kivimaa(at)viherlandia.fi
Viherkauppa.fi
010 617 1905
viherkauppa(at)viherlandia.di
Median haastattelupyynnöt
010 617 1911
erja.pirnes(at)viherlandia.fi
Kokouspalvelut
010 617 1902
kokouspalvelut(at)viherlandia.fi
Taloushallinto
010 617 1910
taloushallinto(at)viherlandia.fi
Viherlandian henkilökunta
Olen kuulunut Viherlandian "kalustoon" jo 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Vuosien varrella olen toiminut usealla eri osastolla, joten talo on tullut enemmän kuin tutuksi, Puutarhassa suuri rakkauteni ovat pensasruusut.
v
Pirjo Kankainen
Tuoterymävastaava, puutarhuri
010 617 1944
pirjo.kankainen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Omenatori
- Herkut
v
Eveliina Kovanen
Tuoteryhmävastaava
010 617 1948
eveliina.kovanen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Sisustustuotteet, silkkikasvit
- ruukut
Miltä tuntuisikaan, jos saisit herätä jokaiseen työaamuun tietäen, että töissä sinua odotta mielenkiintoiset työtehtävät, tuotteet ja hienot työkaverit? - No, esimerkiksi juuri tältä. Jo nuorena poikana kehittynyt kiinnostus luonnon eri ilmiöihin veivät minut opiskelemaan puutarha-alaa ja sen jälkeen olenkin saanut työskennellä sekä kehittää itsenäni yleisen kaupanalan ja puutarhakaupan erilaisissa työtehtävissä. Viherlandian puutarhurina aloitin alkuvuodesta 2016, ja pian sain hoitaakseni viher- ja ruukkukasvien valikoimavastuun sekä asiakaspalvelun. Parasta työssäni on sen monipuolisuus; innostavat asiakkaat, luovuus, upeat työkaverit sekä tietysti aina niin mielenkiintoiset kasvit. Vapaa-aikani kuluu usein luonnossa vuodenajasta riippumatta. Toisinaan myös ikuistan näkemääni maalaamalla sopivan kohteen ja inspiraation sattuessa kohdalle. Ilo palvella Sinua kasviasioissa. Nähdään Viherlandiassa!
v
Jonna K.
Tuoteryhmävastaava
010 617 1943
jonna(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Viherkasvit
- Kukkivat ruukkukukat
v
Eija Tolonen
Tuoteryhmävastaava, hortonomi (amk)
010 617 1947
eija.tolonen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Leikkokukat
Valmistuin puutarhuriksi 1999 ja tuosta samaisesta vuodesta saakka olen viihtynyt täällä Viherlandiassa. Olen ulkoilmaihminen, joten huhtikuun valosta marraskuun pimeyteen jatkuva taimimyymäläm-kausi sopii minulle erinomaisesti. Tuon rupeaman jälkeen sisätyötkin alkavat aina maistumaan oikein hyvin. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja sosiaalisuus. Minusta ei nimittäin olisi erakkomaiseksi yksinpuurtajaksi vaan kaipaan ympärilleni juuri sitä säpinää, jota tästä talosta löytyy. Tämän tarhurin suosikkikasvit löytyvät pensaspuolelta; puutarhasta pitää löytyä aina tilaa yhdelle uudelle alppiruusulle tai atsalealle!
t
Kati Kivelä
Tuoteryhmävastaava, puutarhuri
010 617 1958
kati.kivela(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Astiataimet
- Lehtipuut
- Perennat
- Mullat ja lannoitteet
- Puutarhatarvikkeet
Valmistuin puutarhuriksi Jämsästä vuonna 1991. Pääsin koulun penkiltä Viherlandiaan töihin ja tällä tiellä olen edelleen. Olen aina ollut kiinnostunut kasveista ja luonnosta. Niiden parissa tuleekin puuhattua sekä töissä ja vapaa-ajalla. Omassa pihassani satoa tuottavat niin päärynät kuin kirsikatkin. Tämä onkin ala, jossa työ ja harrastus sotkeutuvat iloisesti keskenään. Parasta työssäni on myös se että yksikään päivä ei ole samanlainen.
t
Tiina Salonen
Tuoteryhmävastaava, puutarhuri
010 617 1957
tiina.salonen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Havukasvit
- Kesäkukat ja ryhmäkasvit
- Syyskukat
- Siement ja sipulit
t
Silva Suppula
Tuoteryhmävastaava, puutarhuri
010 617 1907
kutsupuutarhuri(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Kutsu Puutarhuri-palvelu
- messuvuokraus
- vihersisustus
Moi, olen Atte, keski-ikäinen Kanta-Hämeen kasvatti. 1980-luvulla valmistuin metallimieheksi, mutta 1990-luvun alussa siirryin palveluammattiin. Minulla on ollut ilo olla mukana erilaisissa työtehtävissä ja projekteissa eri puolella Suomea ja ulkomaita sekä 5 vuotta toimin yrittäjänäkin. Viherlandiaan tulin keväällä 2006 kun Kivimaa avattiin. Tässä toimessa olen viihtynyt hyvin. Kivet ovat minulle melkeinpä eläviä miljoonine sävyineen ja mahdollisuuksineen.
k
Atte Hakamäki
Tuoteryhmävastaava, kivimies
010 617 1961
atte.hakamaki(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Kivimaa
Viherlandiaan tulin vuonna 2014 viljelystä vastaavaksi puutarhuriksi. Puutrhurin töitä olen tehnyt erilaisissa yrityksissä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tähän aikaan mahtuu hyvinkin minenlaisia työtehtäviä. Työssäni parasta ovat ehdottomasti aivan mahtavat työkaverit, joiden apuun voin aina tarvittaesa luottaa. Työni on sesonkiluonteista ja välillä hyvinkin haastavaa. Minulle on tärkeää se, että näen itse työni tulokset. Siksi asiakkaiden kommentit jäulutähti- tai kesäkukkahuoneissa "On teillä aivan ihania kukkia" ovat minulle se paras kiitos hyvin tehdystä työstä.
n
Kirsi Häkkinen
Tuoteryhmävastaava, puutarhuri
010 617 1974
kirsi.hakkinen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Nuppulan ruusu-, kesäkukka- ja joulutähtituotanto
Ruoka ja ruoanvalmistamine on aina ollut osa elämääni. Kinuskin keittämisen opettelin 7-vuotiaana kun karkkihammasta kolotti eikä pelkkä sokerin syönti riittänyt. Olin hyvin kokeilunhaluinen ruoanlaittaja ja opettelin yrityksen ja erehdyksen kautta esimerkiksi maustamisen saloja; välillä hyvinkinkin eksoottisia makuja yhdistäen. Selvää oli siis ammatinvalinta peruskoulun jälkeen! Perustutkinnon lisäksi minulta löytyy ravintilakokin ammattitutkinto ja dieettikokin erikoisammattitutkinto. Ravitsemusta opiskelin myös avoimessa yliopistossa. Ravintola-alan töitä olen tehnyt kohta 20 vuotta niin kahviloissa kuin ruokaravintoloissa. Teen monipuolisesti kaikkiä keittiön ja salin töitä esimiestyön lisäksi. Haluan pysyä mukana arjen toiminnoissa. Koen olevani luova ja hitusen taiteellinenkin ihminen ja tässä ammatissa siitä on kyllä hyötyä, ihminenhän syö silmillään. Hyvää ruokahalua!
e
Tuulia Leppänen
Ravintolaesimies
010 617 1923
tuulia.leppanen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Kahvila-ravintola Eedenin operatiivinen toiminta
Olen kasvanut Joutsassa kyläkaupan tiskin takana ja oppinut siellä palveluhenkisen työnteon mallin. Viherlandian kirjanpito- ja toimistohommien ohessa innostun helposti tarttumaan hommaan jos toiseenkin. Niin töissä kuin vapaa-ajalla. Pienet lapsenlapset, liikunta, puutarha ja käsityöt pitävät huolen, että työlle tulee mieluisaa vastapainoa. Mottoni: On ilo olla avuksi!
h
Leea Manninen
Toimistoesimies
010 617 1913
leea.manninen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- taloushallinto
Olen Jyrki, Tallilan tilan viides Tahvosten- suvun isäntä. Olen valmistunut Mikkelin Otavasta 1999 suunnitteluhortonomiksi, mutta ehkä täkeimpänä kuitenkin pidän Tahvosten-koskeakoulua, jota en ole vieläkään läpäissyt kokonaan. Joku kavaa minua erittäin suorapuheiseksi ja itsepäiseksi, mutta ehkä kuitenkin olen suorapuheinen ja hätäinen toisinajattelija, jota muut eivät välttämättä heti ymmärrä. Ideoita sinkoilee ja siinä on toisilla perässä pysymistä!
h
Jyrki Tahvonen
Yrittäjä ja tuotantopäällikkö
010 617 1914
jyrki.tahvonen(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Nuppulan® tuotanto
- Taimimyymälä
- Kivimaa
- ICT
- Viherkauppa.fi
Tämä maalaistalon tyttö on sitten se talon valepuutarhuri! Kasvihuone-kokemukseni ennen tätä työtä rajoittuu 4H-yrittäjyyteeni syntymäkotikunnassani Karstulassa 1970-luvulle. Silloin viljelin kasvihuonekurkkuja ja tomaatteja myyntiin paikalliseen elintarvike kauppaan. Oma koulutus- ja työkokemustaustani on kaupallinen. Olen työskennellyt niin konttoristina kuin elintarvike-maatalous-rauta - kauppiaana sekä tavaratalopuolella eri tehtävissä, kaikki K-ryhmän palveluksessa. Viherlandiassa aloitin vuonna 2009 ja olen viihtynyt työssäni hyvin! Tämä on työ, jossa joka päivä oppii jotain uutta ja saa kehittää omaa tekemistään ja sitä kautta tätä upeaa yritystä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Vapaa-ajalla parasta rentoutusta tarjoaa luonto ja siellä liikkuminen.
h
Erja Pirnes
Toimitusjohtaja
010 617 1911
erja.pirnes(at)viherlandia.fi
Vastuualueet:
- Vihermyymälä
- Markkinointi
- Rekrytointi
- TET-harjoittelupaikat
- Työssäoppimispaikat
- Media
TERVETULOA VIHERLANDIAAN!
Viikko
41
Ravintola Eeden
Tervetuloa nauttimaan herkullista ruokaa joka päivä.
Viikko 40
MA 30.9.
- Kana-kookoskeitto (M,G)
- Jauheliha-makaroonilaatikko (L)
- Pinaattinen uunikala (L,G)
- Kasvissyöjän makaroonilaatikko (Veg)
TI 1.10.
- Minestronekeitto (G,Veg)
- Barbequebroileri, riisi (M,G)
- Possunleike (L), kurkkumajoneesi (M,G)
- Kasvispata (G,Veg)
KE 2.10.
- Aurajuustokeitto (L,G)
- Gratinoitu peltimureke (L,G), paahtoperunat (M,G)
- Lohipasta (L)
- Juurespihvit (G,Veg), remoulade (M,G)
TO 3.10.
- Hernekeitto (M,G)
- Lamminpään Lumous-possupata (L,G)
- Tomaattinen kanaleike (L)
- Tofu-pestopasta (Veg)
PE 4.10.
- Kalakeitto (L,G)
- Makkaramix (M,G), perunamuusi (L,G)
- Mantelikala (L)
- Täytetty kesäkurpitsa (G,Veg)
LA 5.10.
- Katkarapukeitto (L,G)
- Tomaattinen broileripata (L,G)
- Tumma lihapata (M,G)
- Nyhtökaura-kasvispaistos (G,Veg)
SU 6.10.
- Sellerisosekeitto (L,G)
- Uunikala, fenkoli-valkoviinikastike (L,G)
- Savustettu possunfilé (M,G)
- Yrttiperunat (G,Veg)
- Täytetyt paprikat (G,Veg)
Viikko 41
MA 7.10.
- Jauhelihakeitto (M,G)
- Omenainen härkäpata (L,G)
- Hunajabroileri (L,G), täysjyväriisi
- Kasviswokki (G,Veg)
TI 8.10.
- Koskenlaskijan katkarapukeitto (L,G)
- Täytetty kalaleike (VL), kermaviilikastike (L,G)
- Mausteinen makkata-vihannespata (M,G)
- Kreikkalainen kasvispata (G,Veg)
KE 9.10.
- Porkkanasosekeitto (L,G)
- Jauhelihalasagne (L)
- Hedelmäinen broileripata (M,G)
- Juures-soijalasagne (Veg)
TO 10.10.
- Juustokeitto (L,G)
- Silakkapihvit, tilli-voikastike (L)
- Itämainen kookospossu (M,G), riisi
- Kasvispihvit (G,Veg)
PE 11.10.
- Kanakeitto (M,G)
- Kinkku-parmesaanipasta (L ja L,G)
- Kalamurekepihvit, kermakastike (L,G)
- Kasvis-tofupasta (Veg)
LA 12.10.
- Kermainen sipuli-timjamikeitto (L,G)
- Sinappinen uunikasler (L,G)
- Pinaattiset kalarullat (VL,G)
- Syyssadon kasvikset (G,Veg)
- Kasvis-papumuhennos (G,Veg)
SU 13.10.
- Punajuuri-aurajuustokeitto (L,G)
- Gratinoitu kolmen kalan vuoka (L,G)
- Pippurihärkä (L,G)
- Kasviscouscous (Veg)
Viikko 42
MA 14.10.
- Perinteinen lihakeitto (M,G)
- Kalastajan gratiini (L,G)
- Mausteinen pulled pork (M,G)
- Nyhtökaura-vihannesgratiini (G,Veg)
TI 15.10.
- Sellerisosekeitto (L,G)
- Kaali-jauhelihalaatikko (M,G)
- Rosmariinibroileri (L,G), riisi
- Kasvis-kaalilaatikko (G,Veg)
KE 16.10.
- Intialainen kasviskeitto (G,Veg)
- Syksyinen uunikala (L,G)
- Herukkahärkä (M,G)
- Soijapapu-juurespata (G,Veg)
TO 17.10.
- Perinteinen nakkikeitto (M,G)
- Lomailijan jauhelihapihvit, kermakastike (L,G)
- Sadonkorjaajan broilerikiusaus (L,G)
- Vihannesviljelijän kasviskiusaus (G,Veg)
PE 18.10.
- Lihapullakeitto (M,G)
- Sadonkorjaajan makkarakastike (L,G)
- Broileripata (M,G), riisi
- Juurespata (G,Veg)
LA 19.10.
- Muikkukeitto (L,G)
- Kalkkunapata (L,G), riisi-ohralisuke (M)
- Possupihvit, omena-rakuunakastike (L,G)
- Hernepihvit, kurkkukastike (G,Veg)
SU 20.10.
- Sieni-juustokeitto (L,G)
- Ranskalainen kalapata (L,G)
- Ylikypsää härkää (M,G)
- Voi-persiljaperunat (L,G)
- Kasviscurry (G,Veg)
Viikko 43
MA 21.10.
- Kasvissosekeitto (L,G)
- Appelsiinikala (L,G)
- Sipulinviljelijän possupata (L,G)
- Intialainen pinaattijuusto (G)
TI 22.10.
- Tulinen linssikeitto (G,Veg)
- Mangohärkä, riisi (M,G)
- Syksyinen sieni-kinkkupasta (L) ja (L,G)
- Sieni-kasvispasta (Veg)
KE 23.10.
- Pinaattikeitto (L,G)
- Kookoskala (M,G)
- Jauhelihapuikot, salsakastike (M)
- Meksikolainen kasvispata (G,Veg)
TO 24.10.
- Tomaatti-paprikasosekeitto (G,Veg)
- Sirtuunabroileri (L,G)
- Perinteinen liha-perunalaatikko (L,G)
- Härkäpapupaistos (G,Veg)
PE 25.10.
- Juusto-juureskeitto (L,G)
- Mausteinen kebab-kasvishöystö, riisi (M,G)
- Stroganov (L,G), persiljaperunat
- Pinaattiletut (L)
LA 26.10.
- Kermainen kaalikeitto (L,G)
- Kalaleike (L), kermaviilikastike (L,G)
- Curryhärkä, kasvisriisi (M,G)
- Kurpitsa-juureskastike (G,Veg)
SU 27.10.
- Tomaattikeitto (L,G)
- Kirsikkabroileri (L,G)
- Uunikala, vuohenjuustokastike (VL, G)
- Kasvismuhennos (G,Veg)
- Perunaröstit (L,G)
Viikko 44
MA 28.10.
- Makkarakeitto (M,G)
- Maissipaneroitu kalaleike (L), tsatsiki (L,G)
- Tomaatti-pekonipossu (M,G)
- Tomaattinen nyhtökaurapaistos (Veg)
TI 29.10.
- Herkkusienikeitto (L,G)
- Perinteinen jauhelihakastike (L,G)
- Valkosipulibroileri (M,G)
- Kasvispihvit (G,Veg)
KE 30.10.
- Katkarapu-maissikeitto (M,G)
- Kreikkalainen liha-kasvisvuoka (L,G)
- Broileria ja inkiväärikasviksia (M,G), riisi
- Munakoiso-perunavuoka (G,Veg)
TO 31.10.
- Kylmäsavulohikeitto (L,G)
- Gratinoitu jalapeno-juustouunimakkara (L,G)
- Broileri-juuresvuoka (L,G)
- Gratinoitu juurespaistos (G,Veg)
PE 1.11.
- Palternakkasosekeitto (L,G)
- Barbequehärkä, riisi (M,G)
- Uunikala, cheddarjuustokastike (VL,G)
- Sieni-juurespata (G,Veg)
LA 2.11. Pyhäinpäivä
SU 3.11.
Viikko 45
MA 4.11.
- Makkarakeitto (M,G)
- Maissupaneroitu kalaleike (L), tsatsiki (L,G)
- Tomaatti-pekonipossu (M,G)
- Tomaattinen nyhtökaurapaistos (Veg)
TI 5.11.
- Herkkusienikeitto (L,G)
- Perinteinen jauhelihakastike (L,G)
- Valkosipulibroileri (M,G)
- Kasvispihvit (G,Veg)
KE 6.11.
- Katkarapu-maissikeitto (M,G)
- Kreikkalainen liha-kasvisvuoka (L,G)
- Broileria ja inkiväärikasviksia (M,GI, riisi
- Munakoiso-perunavuoka (G,Veg)
TO 7.11. Eedenin riistapäivät 7.-9.11.
- Palsternakkasosekeitto (L,G)
- Haukimurekepihvit (L)
- Saksanhirvenkäristys, voiperunat (M,G), puolukkaa
- Härkäpapu-juurespata (G,Veg)
PE 8.11. Eedenin riistapäivät 7.-9.11.
- Juures-juustokeitto (L,G)
- Riistapyörykät, kermakastike (L,G)
- Paistetut muikut (L), pottumuusi
- Sieni-juurespata (G,Veg)
LA 9.11. Eedenin riistapäivät 7.-9.11.
- Maa-artisokkakeitto (L,G)
- Riista-juureskiusaus (L,G)
- Muikkupihvit, tilli-kermaviilikastike (L,G)
- Siirappijuurekset (G,Veg)
- Herne-lanttupihvit (G,Veg)
SU 10.11. Isänpäivä
AJANKOHTAISTA
loka
05
2024
loka
05
2024
Isänpäivälounas su 10.11.2024
Tervetuloa isänpäivälounaalle su 10.11.2024!
loka
03
2024
Syksyn 2024 Kukkapajat
Tule tekemään itse! Järjestämme syksyn aikana Kukkapajoja, joihin voit tulla valmistamaan itse erilaisia sidontatöitä leikkokukista tai valmistamaan kauniin syysistutuksen asiantuntijamme opastuksella.