Kukkasidonta on rentouttavaa ja hauskaa!

Järjestämme vuoden mittaan erilaisia kukkasidontakursseja. Kursseillemme ovat tervetulleita kaikki kukkasidonnasta kiinnostuneet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule mukaan ja koe iloa itse tekemällä! Floristimme opastavat.

Tilauskursseja

Voimme myös räätälöidä ryhmille toiveitten mukaan erilaisia kestoltaan vaihtelevia tilaisuuksia, missä floristimme opastuksella jokainen voi kokea tekemisen riemua ja onnistumisen iloa! 1,5 – 2,0  tunnin kurssi sopii hyvin esim. työpaikan virkistysiltapäivän puuhaksi, polttariporukalle tai syntymäpäiväyllätykseksi ystäville. Kurssin yhteyteen voi varata pientä purtavaa kahvila-ravintola Eedenistä tai nauttia lasillisen ystävien kesken.

Lue blogijuttu yhdestä kukkakurssistamme.

Kukkakoru-workshop ryhmille

Tervetuloa valmistamaan floristimme opastuksella persoonallinen kukkakoru elävistä kukista muokattavissa olevaan korupohjaan. Materiaaleina käytämme erilaisia kukkia ja mm. Viherlandiassa viljeltyä Nuppulan leikkoruusua. Ryhmän koko 10-30 hlöä, kurssin kesto n. 1 tunti. Mahdollisuus ruokailuun kahvila-ravintola Eedenissä (ei sisälly kurssin hintaan).

Hinta 20 €/hlö (sisältää opetuksen sekä materiaalit yhteen koruun)

Kukkakimppu-workshop ryhmille

Tervetuloa valmistamaan floristimme opastuksella kukkakimppi elävistä sesingin kukista ja Nuppulan ruusuista.  Ryhmän koko 10-20 hlöä, kurssin kesto on n. 1,5 tuntia. Mahdollisuus ruokailuun kahvila-ravintola Eedenissä (ei sisälly kurssin hintaan).

Hinta 35 €/hlö (sisältää opetuksen sekä materiaalit yhteen kukkakimppuun)

Lisätiedustelut ja varaukset viimeistään 14 päivää ennen toivottua ajankohtaa viherlandia(at)viherlandia.fi tai alla olevalla lomakkeella. 

Kurssivaraus

  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero
  • Toivottu kurssiajankohta
  • Valitse alasvetovalikosta
  • Valitse alasvetovalikosta.
  • Kerro tässä lisää ryhmänne mahdollisista sisältötoiveista.
. Lomakkeen tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tutustu: Asiakasrekisteriseloste