Taimimyymälästämme löydät puutarhasi koko kauniin tarinan. Olkoon puutarhasi valtava paratiisi tai citykodin parveke, löydät meiltä kukoistusta kotiisi. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme tuotteita ja tarvikkeita puutarhaan, parvekkeelle, pihalle ja patiolle.

Suosimme kotimaista tuotantoa

Suurin osa taimistamme on kotimaista tuotantoa. Valikoimaamme kuuluu myös erikoisuuksia ulkomailta. Valtaosa myytävistä taimista on viljelty Puutarha Tahvosten omalla taimitarhalla Pohjan kunnassa. www.puutarhatahvoset.fi

Löydät taimet helposti omista osoitteistaan

Lähes puolen hehtaarin alueen valikoimasta löytyy taimia jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Kaikki taimet löytyvät myös helposti omista osoitteistaan.

Noutomyymälästä ostokset kätevästi suoraan autoon!

Taimimyymälään on avattu uusi noutomyymäläalue. Pääset hakemaan mullat, katteet, lannoitteet, muut säkkituotteet ja isot runkopuut suoraan autoosi. Nopeaa ja yksinkertaista!

Tule paikan päälle!

Laajasta tarjonnastamme johtuen saat parhaan tuntuman tulemalla itse paikan päälle. Ammattitaitoiset puutarhurimyyjämme antavat tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä!

Meiltä löydät:

Taimimyymälän tuotevalikoimaan voi tutustua kätevästi viherkaupassamme, mistä löydät lisätietoa valikoimamme tuotteista, niiden hinnoista ja saatavuudesta.

  • Taimimyymälä on avoinna toukokuusta lokakuuhun
  • Yhteystiedot: taimi(at)viherlandia.fi tai puh. 010 617 1950
  • Meillä on kasvuunlähtötakuu!
    Kaikilla taimimyymälämme puuvartisilla taimilla on kasvukauden aikana kasvuunlähtötakuu.  Laajennettu taimitakuu uutuutemme syksystä 2017 alkaen.
  • Valikoimassamme mm. seuraavien toimittajien tuotteita:
    Puutarha Tahvoset, Kekkilä, Kivikangas, Berner.