Viherlandia on yli 35-vuotias puutarhakeskus ja puutarha-alan asiantuntijatalo, jossa teet monipuolisia viherostoksia kotiin, pihaan ja puutarhaan. Puutarhakeskuksessamme sijaitsee myös suosittu kahvila-ravintola Eeden, jossa voi ostosten teon lomassa nauttia maistuvaa ruokaa, herkutella leivoksilla ja kahvilla tai istahtaa rennosti lasilliselle!

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimimme määräaikaiseen työsuhteeseen

KOKKI/KEITTIÖAPULAINEN

Tehtäväsi on luoda makuelämyksiä!

Pääsääntöisenä tehtävänäsi on maittavan lounasruoan valmistaminen asiakkaillemme päivittäin. Monipuolisen ruoanvalmistuksen lisäksi osallistut  ruokien esille laittoon ja monipuolisesti kaikkiin keittiön työtehtäviin sekä leivontaan. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalveluun ja puhtaanapitotehtäviin sekä astiahuoltoon.

Työvuorot ovat pääasiassa klo 7.30 – 19 välillä. Huomioitahan, että olemme avoinna 7 päivänä viikossa ympäri vuoden.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme lisäksi reipasta ja rohkeaa asennetta sekä vastuuntuntoista työotetta. Olet myös oma-aloitteinen ja joustava sekä hallitset iloisen asiakaspalvelun. Kassatyöskentelykokemus luetaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat osallistua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin ja ideoida sekä kehittää tuotteitamme ja palvelujamme edelleen yhdessä osaavan ja innokkaan tiimin kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Työ alkaa elo-syyskuussa 2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää aluksi 6 kuukautta.

Hae tehtävää

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemuksesi sekä CV mieluiten sähköpostilla  eija.nurmi(at)viherlandia.fi  31.8.2019 mennessä. Sähköpostin aihe-kenttään maininta Kokki. Postitse lähetettävät hakemukset mainittuun päivään mennessä osoitteella Viherlandia Oy/Eija Nurmi Kammintie 6 40520 Jyväskylä. Kuoreen maininta ”kokki”

Mahdolliset lisätiedustelut tehtävään liittyen arkisin klo 10-16 ravintolavastaava Eija Nurmi p. 010 617 1923.